Crew

Crew

Bay Christensen, Finn (FB)
Formand
Jeg har dyrket triathlon siden år 2000 og er tidligere formand for Kolding Triathlon Klub. Efter at have løbet flere maraton, skulle der ske lidt mere og derfor startede jeg med triathlon.
Jeg har sidenhen løbet flere løb i alle distancer både i Danmark og udlandet. Jeg har bl.a. løbet Suunto Hammer jernman på Bornholm og Xman Wimbleball jernman i England.
De sidste år har jeg ligeledes deltaget i en del adventureraces samt trail løb. Alle disse ”skæve” løb tiltaler mig meget, fordi det uforudsete er en ekstra faktor, som gør det mere interessant at deltage i.

Sølbeck Christensen, Lis (LSC)
Bestyrelsesmedlem
Jeg har løbet rigtig meget indtil en skade kom i vejen. Nu løber jeg kun korte ture, kører på mountain bike og styrketræner. Jeg har deltaget i en del løb samt MTB løb
Kildbane, Gitte (GK)
Kasserer
Tlf.: 30544960
Jeg dyrker ikke triathlon, men er gift med en der gør. :-) Til gengæld løber jeg lidt, kører mountain bike samt styrketræner. Jeg har løbet forskellige løb 5, 10 og halvmarathon og deltaget i et enkelt MTB løb.
Kildbane, Leon (LK)
Bestyrelsesmedlem
Jeg hedder Leon og jeg startede ret sent med at dyrke triathlon. Det startede med et væddemål om at gennemføre Lillebælt halvmarathon, og der startede lysten til mere. Af løb som jeg har deltaget i kan nævnes:
Hamborg Marathon
Suunto hammertrail både hel og halv jernmand på MTB
Xmann jernmand Exmore England
Thy Trail Marathon
Nordisk Extreme Marathon
Samt en del halv Marathons, MTB løb mm.

Crew

Extreme Tri | CVR: 38028642 | Bavnevej 18, 6580 Vamdrup - Danmark | Tlf.: +45 30545532 | info@extremetri.dk