Extreme Tri

Extreme Tri er en forening der ønsker at udbrede kendskabet til extreme tri. Holdet bag, er fire garvede triathleter med stor erfaring fra deltagelse i mange Triathlon, Extrem Triathlon og Adventure Races, men også som arrangør af bl.a. DM finale stævner i Dansk Triatlon Forbund, stævnet som havde udgangspunkt på Koldingfjord Hotel.

Der findes efterhånden utallige ”almindelige” Tri-stævner blandt tilbuddene til triathleter. De seneste år er interessen for Triathlon sporten vokset markant og det gør at sportsfolk der elsker mountainbike og trailløb snuser til Triathlon, og den for os fascinerende sammensætning af de tre discipliner, svømning, cykling og løb.

Dette ikke mindst på konge distancen, den ultimative jernmand, som får stor opmærksomhed. En sammenhængende udfordring på først 3,8 km svømning i åbent vand, dette efterfulgt af 180 km på cyklen, og afsluttes med et maraton løb på 42 km.

I en extrem variant af ovenstående, er landevejscyklen skiftet ud med en mountainbike og ruten er flyttet væk fra asfalterede veje, og ind i skoven med kuperet terræn og brede stier.
 
Løbet er flyttet til mere udfordrende trail stier i skove og mellem marker. Det er netop denne variant vi gerne vil have stablet på benene. En variant der benytter de fantastiske naturområder der er i, og omkring Kolding.
 
Derved vil vi gerne skabe rammerne for en anderledes, men fantastisk oplevelse, hvor den udfordrende Extrem Triathlon sport kan forenes med bynært miljø, uden at det er på bekostning af helhedsoplevelsen.
 
Herved opstod foreningen Extreme Tri, hvor vi ønsker at udbrede kendskabet til Triathlon i den extreme form.
 
Extreme Tri støtter ungdomsarbejdet i Kolding Triathlon Klub.
 
 

Bliv medlem af Extreme Tri

Som medlem, vil du modtage vores nyhedsbrev.
Desuden vil der være rabat på udvalgte arrangementer
arrangeret af Extreme Tri.
 
Som privat medlem vil der desuden være mulighed for at deltage i fælles træning op til de arrangerede løb. Der vil blive arrangeret fælles svømmetræning i Jels sø, samt trail løb i Marielundsskoven. Som medlem har du adgang til den lukkede gruppe på Facebook, hvor alle medlemmer kan se hvor og hvornår der er fælles træning. Desuden vil vi arrangere infoaftener, foredrag samt grejaftener.
 
Bliv medlem HER
 
 

Følg os på Facebook

 
 
 
 
 
Extreme Tri | CVR: 38028642 | Bavnevej 18, 6580 Vamdrup - Danmark | Tlf.: +45 30545532 | info@extremetri.dk