Ris og Ros

 

Mail modtaget

Hej med jer.

Tak for en virkelig god oplevelse her i weekenden. Jeg var deltager på den kvarte distance, og havde virkelig en god dag. Ærgerligt at der ikke var flere der havde fundet vej til jeres arrangement, men os der var der, er jeg overbevist om, fik en rigtig god oplevelse.
Min oplevelse af det hele var, at det har været et stort set op, med rigtigt mange frivillige hjælpere der alle gjorde en virkelig god indsats.
Svømme turen var noget kold, men der er i jo total uden skyld, og det var en sjov oplevelse at svømme med strøms.
Kunne dog godt have tænkt mig at man ved depoterne på MTB ruten havde gjort opmærksom på at der var et depot. Ved godt, at en del af skylden ligger ved mig selv, da jeg inden løbet bare kunne sætte mig ind i hvor helt præcis depoterne lå.
Kørte forkert en enkelt gang på MTB ruten (26 km ) ved ikke om det var fra cyklen og op efter at den var gal, eller om det var afmærkningen. Nogle af de hvide optegninger kunne godt have trængt til en opfrisker op ad dagen. Ellers var det en super fin rute der ikke var for teknisk svær.
Lækker start på løberuter at starte gennem byen, og op omkring slottet, og så er det jo altid en fornøjelse at løbe i Marie Lund skoven.
God forplejning efter løbet, og lækkert med lidt forkælelse i form af goodie bag.
Kunne det måske være fedt at lave et MTB løb inde i Kolding midt by ? Eller kunne man lave hele løbet inde midt i Kolding by. Savnede nok lidt at der var lidt publikum undervejs.
Men helt igennem en virkelig god oplevelse jeg ikke vil gå glip af til næste år, så håber at I har mod på mere.
Tak og på forhåbentligt gensyn til næste år.

Gert Gimm

 
Hej Tri Crew

Mange tak for et super godt arrangement, jeg synes I har lavet et fantastisk arbejde, rigtig meget respekt herfra. Hvis I sætter løbet op igen næste år, så er jeg klar😉
Venlig hilsen
Curt T. Larsen

 

Facebook opslag:Bjarne Birk Nielsen: Og stort tak til jer, kæmpe arbejde I har lagt i det.
Fantastiske arrangører 👍
Krenk VVS er gerne sponsor igen næste år 😊

Helle S Knudsen: Endnu en gang tak for en super fed dag og oplevelse 😍 😊🖒🏻
Vi ses næste år 😊

Jesper Christoffersen: Tak til jer, for er super setup og het igennem fantastisk dag 👍 😎


Per Pedersen: Virkelig godt arrangement og god stemning på ruten og håber vi ses næste år!!

Thomas Bech: Tak for et super gennemført stævne igår 👍 👍 👍 Det var mega hårdt og levede fuldt op til navnet "Pure Extreme" Fik 4 timers søvn inden starten gik til Challenge Fredericia hvor jeg gennemførte OL distancen i tiden 2:31:13...., så nu er der helt udsolgt. Fortsat god søndag 👍


Mads Bentofte Larsen: Tusind tak for en fantastisk dag på fede spor med super sejr atleter 💪. Eneste minus er en revnet carbonramme, efter et styrt i skoven. Shit happens.....min fejl!!
— sammen med Jesper Møller-Iversen.

Thomas Aarø Andersen: Deltog igår som stafet på den 1/2 distance til Kolding Pure Extreme.
Og hvilken oplevelse det var 👍 👍 👍 👍 👍
Alt klappede bare som det skulle, der var styr på tingene, og virkelig godt setup.
Stort tak til Finn Bay Christensen og Leon Kildbane for at starte det op, samt alle de frivillige som gjorde dage til en kæmpe succes.
Håber det er noget som kommer retur næste år, for jeg havde en fest i vandet, min makker på MTB (Per Per Brinck) var super tilfreds med ruten og var faktisk klar på at køre 3 omgange mere, så fed var den. Løbe makkeren (Torben Skovsted Holt) var yderst tilfreds med det kurerede terræn, og gav det en Thumbs up.
Så som deltager var det en fornøjelse at være med, og kan kun anbefale andre at deltage næste år, for det kan lyde skræmmende at det er Extreme tri, mens det glemmer man når man først er igang.
Som sponsor er Louis Nielsen Haderslev også med næste gang.
Nedenstående billede er Henrik Juhl Jørgensen, på den fulde distance, hvor han runder første bøje.
Tak for en gennemført dag og vi ses næste år 💪 💪 💪 💪 💪 💪

Jesper Møller-Iversen: ExtremeTri, 2017 😃 🌞 🏋
1/4 IM i smukt vejr, flot rute (med dejligt mudder og stejle bakker 😉) og hyggeligt samvær med Sara Maria Wandt, Mikkel Detz, Jan Høgh Hansen, Mads Bentofte Larsen
- og min 6'te plads er jeg godt tilfreds med 👍 🚴


Mikkel Detz: Efter dagens strabadser kan jeg kan kalde mig både triatlet og 1/2 jernmand. Selvfølgelig ikke den nemme med asfalt og medvind. Nææ, den rigtige med svømning i åen, MTB og løb i skoven med mudder, bakker, rødder og virkelig mange højdemeter.
Tusind tak for opbakningen til min familie og Jan Høgh Hansen. Men allermest tak til Magdalena Detz Jensen for billetten.
Der skal også lyde en stor tak til arrangørerne Finn Bay Christensen, Leon Kildbane og alle de frivillige.
Det var ikke noget stort stævne, men jeg er alligevel godt tilfreds med at slutte øverst på podiet.

 
Helle S Knudsen: Tak til alle 😊
Indrømmet der var hårdt, men nøj hvor var det fedt. Jeg er glad for mit første tri stævne blev til Kolding pure extreme tri, for sikke en stemning og hjælp til en stakkels begynder som mig 😊
Jeg må tilstå, jeg er fuldstændig vild med det, og skal helt sikkert dyrke det meget mere 😍
Extreme Tri | CVR: 38028642 | Bavnevej 18, 6580 Vamdrup - Danmark | Tlf.: +45 30545532 | info@extremetri.dk